Dacă ai ajuns la această secțiune, înseamnă că ești în căutarea unui agent imobiliar care să te ajute să-ți vinzi proprietatea. Sunt sigur că vrei ca acel om să fie cel mai bun agent imobiliar. Faptul că sunt un bun strateg și sunt foarte sincer cu clienții mei mă ajută să am o rată foarte bună de închidere și rezultate excepționale. Foarte important pentru mine, cât și pentru tine, este că prețuiesc timpul.

Indiferent dacă ai un apartament, o casă, un teren sau orice altă proprietate de vânzare , ar trebui să mă contactezi cu toată încrederea, ești exact acolo unde trebuie să fii.

Ștefan Niță omul

   În primul rând sunt, Ștefan Niță, expert și negociator imobiliar cu o experiență de peste douăzeci de ani în acest domeniu. Clienții mei spun că sunt cel mai bun agent imobiliar iar eu nu-i contrazic. 

   În al doilea rând, sunt un manager exigent, un bun strateg, o persoană căreia îi place să știe că lucrurile se fac perfect și toate sarcinile sunt finalizate în timp util.

   În sfârșit, eu sunt Ștefan Nita, omul. Sunt omul căruia îi place să comunice și să construiască relații puternice cu cei cu care lucrez, inclusiv cu clienții.
   De asemenea, sunt un soț și un tată pentru care familia este cea mai importantă realizare a vieții.

De ce am ales eu, Ștefan Niță, reprezentarea exclusivă?

După cum poți vedea din titlu, am ales reprezentarea exclusivă. Consider că această metodă de lucru mă reprezintă cel mai bine, urmăresc eficiența și rezultatul. 

Eu fac lucrurile diferit, îmi place riscul, riscul calculat care mă aduce pe culmile succesului. Faptul că îmi place să învăț continuu mă ajută să fiu cu un pas în fața tuturor. Sunt considerat un mentor de către colegii mei datorită strategiilor pe care le aplic în procesul de vânzare al unei proprietăți. 

Îmi place succesul vânzării imobilului, pe care îl preiau în portofoliul meu în reprezentare exclusivă, și astfel vând la cel mai bun preț și în cel mai scurt timp.

Clienții mei vor avea întotdeauna un avantaj competitiv. Abordez sistemul competitiv și dinamica acestuia considerându-l un întreg. Gândirea analitică, datele valabile, analiza riguroasă și logica explicită vor servi drept bază pentru luarea deciziilor obiective.

Stabilirea standardului și crearea de valori impune necesitatea de a înțelege și de a schimba mentalitatea clienților mei.
Acum cred că înțelegi de ce am ales să fiu diferit!

Avantajele reprezentării exclusive, Ștefan Niță

Cu riscul de a mă repeta, urmăresc eficiența și rezultatele. Eficiența pentru mine este cel mai scurt timp de tranzacționare posibil și cel mai bun preț pentru tine. Când spun timp, mă refer la asumarea tuturor sarcinilor tale neproductive. Interesul nostru comun este de a obține cel mai bun rezultat în cel mai scurt timp posibil.

Acesta este din punctul meu de vedere cel mai mare beneficiu al semnării contractului de reprezentare exclusivă, deci ai propriul agent imobiliar. Ai cu tine un om de încredere care face tot ce îi stă în putință pentru a te face fericit.
Și acum, după ce ai citit beneficiile, te mai întrebi cum te pot ajuta?

 

 

Cu ce te pot ajuta?

Știu că acum cauți soluția pentru a rezolva problema pe care o ai și te felicit pentru că ești pe site-ul meu acum. Stai liniștit, soarele răsare mereu chiar și atunci când nu te aștepți. 

Am avut momente în care am avut probleme de rezolvat. Și soarele a răsărit mereu pentru mine. Povestea noastră nu este despre răsăritul soarelui. Și nici nu vrei asta. Este vorba despre încredere, acesta este un lucru obligatoriu.

Cu aceasta te pot ajuta: abilitate, pricepere și sclipire de moment care vin la pachet cu următoarele servicii:

  • fotografii realizate de un fotograf profesionist – pentru a prezenta proprietatea cât mai realist posibil, pentru valoarea adăugată și pentru buna informație a clientului (punct ochit – punct lovit)
  • videoclip de prezentare – pentru cea mai mare rată de deschidere posibilă și pentru cea mai bună acoperire media posibilă a ofertei (numărul de persoane care o văd și o urmăresc)
  • acoperire excelentă pe social media (facebook, linkedin, twitter, youtube)
  • descriere emoțională și convingătoare, pe înțelegerea cumpărătorului
  • promovarea proprietății pe site-uri specializate.

            Mă bucur că ai decis să-ți prețuiești timpul și ai ales cu înțelepciune!

Contactează-mă

Sunt aici pentru tine!


Compare listings

Comparaţie